Ulukikastmega pastaroad, pooltoores punane liha. Parim koos grillitud punase lihaga.Parim serveerimistemperatuur 18-19°C.
“La Tunella Sauvignon 75cl” lisati sinu ostukorvi. Vaata ostukorvi
Ricchi Cornalino Cabernet-Merlot
Suurepärane Bordeaux segu
🍇 50% Cabernet Sauvignon, 50% Merlot
⭐ Kirgas, sügav ja elav rubiinpunane värvus
⭐ Intensiivne magusate vürtside aroom ning meeldivad väikesed punased metsamarjad
⭐ Tanniinid on tuntavad, kuid elegantsed
⭐ Maitses kerkivad esile püsivad punaste marjade noodid ja nauditav lõhnapüsivus
14,64 €
Kirjeldus
19,52 €/L
Kasvatusmeetod:
Casarsa ja Guyot.
Muld
Punane muld, mis on rikas orgaaniliste ainete poolest.
Valmistamine:
Pärast korjet varred eemaldatakse ja viinamarjad kääritatakse eraldi. Kestade leotus on üsna pikk protsess, mille käigus tehakse sagedasi ülepumpamisi, et ekstraheerida värvi ja sordile iseloomulikke aroome. Pärast ümbervillimist lõpetatakse käärimine kontrollitud temperatuuril. Seejärel erinevad veinipõhjad segatakse. Enne pudeldamist küpseb vein lühikest aega suurtes vaatides.
Serveerimise soovitused: