Permont`s Cava Brut Nature
100% naturaalne cava – värske, nooruslik ja intensiivne.Brut Nature de Guarda, (minimaalselt 12 kuud laagerdunud)
🍇 Xarel-lo,Macabeo,Parellada
⭐ Hele kuldne, peene ja mõõduka mulliga
⭐ Lõhnas tunneb värskeid puuvilju
⭐ Hästi integreeritud mull, õuna, pirni ja sidruni noodid.
18,50 €
Kirjeldus
24,70 €/L
Tüüp: Cava – vahuvein brut nature, ilma lisatud suhkruta pärast setetest eemaldamist.
Viinamarjasordid: Xarel·lo, Macabeo ja Parellada – kõik pärit Penedèse piirkonnast.
Esimene käärimine: Kontrollitud temperatuuril 13–15 °C roostevabast terasest mahutis.
Teine käärimine: Pudelisisene, horisontaalasendis, vähemalt 12 kuud.
Laagerdumine: Noor-reserv (12–24 kuud, sõltuvalt tootmisperioodist).
Viinapuud:
Vanus: 20–30 aastat.
Asukoht: Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona, Hispaania).
Serveerimistemperatuur: 4–6 °C.
Toidusoovitused: Suupisted, riisiroad, kala ja mereannid. Ideaalne kaaslane tööpäeva lõpus lõõgastumiseks.
Säilitamine: Kuni 1 aasta, horisontaalasendis, eemal valgusest (nii looduslikust kui tehislikust), et säilitada korgi värskus ja elastsus.











