Lihaga pastaroad, polenta, grillitud liha, pühvlilihahautised ja keskmise laagerdumisega juustud.Parim serveerimistemperatuur 16-18°C.
“Poggio Le Volpi Roma Doc Riserva” lisati sinu ostukorvi. Vaata ostukorvi
Gran Appasso Rosso Aged in Oak
Mitmeid auhindu võitnud täidlane punane vein.
🍇 Lambrusco, Sangiovese, Primitivo, Montepulciano ja/või muud lubatud sordid.
⭐ Intensiivne sügav rubiinpunane värvus
⭐ Aroomis metsamarjad, punased lilled, Vahemere aromaatsed ürdid
⭐ Maitses tunda puuviljasust
⭐ Tasakaalustatud, täidlane ja pika järelmaitsega
11,00 €
Kirjeldus
14,67 €/L
Kasvatusmeetod:
Spurred cordon ja Apulia põõsasviinapuud.
Muld
Punane muld, mis on rikas orgaaniliste ainete poolest.
Valmistamine:
Viinamarjade hilinenud korje võrreldes nende fenoolse küpsusega. Pehme pressimine ja punaveini valmistamine, kestadel kääritamine kontrollitud temperatuuril, seejärel laagerdamine terasmahutites. Võib läbida ka lühikese tammevaadis küpsemise.
Serveerimise soovitused: