Ideaalne punase liha, ulukiroogade, praadide, juustude ja lihalõikude kõrvale. Eriti hinnatud täidlaste ja pehmete veinide austajate seas. Suurepärane ka lihtsalt nautimiseks. Parim serveerimistemperatuur 18-20°C.
“Batasiolo Barolo Riserva DOCG” lisati sinu ostukorvi. Vaata ostukorvi
Batasiolo Barolo Riserva DOCG
Riik | |
---|---|
Regioon | |
Alkoholisisaldus | 14.5 |
Viinamari | Nebbiolo |
Tanniinide ja värskuse harmooniline kooslus
🍇 Nebbiolo
⭐ Sügav granaatpunane värvus õrnade oranžide varjunditega
⭐ küpsuse poole kalduv aroomispekter – moosine, pähkline, röstitud ja lilleline
⭐ Maitses võidukas, sujuvate nüanssidega
⭐ Pakub meeldivat täidlust ja samas ka tasakaalu
33,67 €
Kirjeldus
Riik | |
---|---|
Regioon | |
Alkoholisisaldus | 14.5 |
Viinamari | Nebbiolo |
44,89 €/L
Korje:
Käsitsi, oktoobri esimesel poolel
Valmistamine:
Varte eemaldamine ja kääritamine koos kestade leotamisega 10–12 päeva jooksul roostevabast terasest mahutites, kontrollitud temperatuuril ja perioodiliste ülepumpamistega.
Laagerdub vähemalt 18 kuud Sloveenia tammevaatides, millele järgneb küpsemine roostevabades terasmahutites. Pärast seda jätkub viimistlemine pudelis
Serveerimise soovitused: